25 havi jászsági bér: 5 és fél millió, ennyi ment Koncz Zsófia kampányába

25 havi jászsági bér: 5 és fél millió, ennyi ment Koncz Zsófia kampányába

A Fidesz szánalmasan sokat tapsolt el az online reklámra, ezért a pénzért alsó hangon két évig kellene melóznia egy jászsági honpolgárnak. A kormánypárt 2 hónap alatt szórta el.

A vámpírkormány foggal-körömmel ragaszkodik a hatalomhoz. Csak a közösségi médiás reklámokra többet költöttek, mint amennyit ténylegesen szabad lett volna az egész kampányra.

Ehhez képest igen csekély különbséggel, de az Orbán-báb Koncz Zsófia nyerte az időközi választást Borsodban. A Fidesz tisztességtelen eszközökhöz folyamodott, volt olcsó krumpli, ingyen laptop, jópofáskodó miniszter, erről itt írtunk részletesen:

5,5 millió forintot toltak a Facebook reklámokba

-írja a Telex. Nem kevés pénz, főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy ebben még benne sincsenek az egymást érő plakátok, a zsákos krumpli, meg a tehetős haverok sztárkodása. A szabályozás szerint egy országgyűlési képviselőjelölt 5,4 milliót költhetne a teljes kampányára. Ezt a borsodi Fidesz-csicska már a Facebook hirdetésekkel túllépte.

KSH statisztikája szerint egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei nettó átlagkereset 212882 forint, ennél persze lényegesen kevesebbet keresnek Jászberényben, Árokszálláson vagy Apátiban. Ha azonban a KSH szerinti bérrel számolunk, akkor kijön, hogy 25 hónapig kellene dolgoznia egy jászsági adófizetőnek 5,5 millióért. Ezt a pénzt a kormány új üdvöskéjébe fektették, meg persze a féltve őrzött kétharmad megtartásába.
Annak ellenére, hogy kormánypárti csicska csikarta ki a győzelmet, kiderült: a köztársaságpárti erők összefogása nagyon is működik. 2022-ben együtt le fogjuk verni a Fideszt!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.19

Bevette a Fidesz a Kúriát is: Polt csicskája lesz a főbíró

Varga Zsolt Andrást választották meg a Kúria elnökének, aki korábban Polt Péter fideszes főügyész helyettese volt.

  • 2020.10.19

Raktárkoncertek: Segítségnek álcázott NER-es pénzszivattyú

A koronavírus miatt szorult helyzetbe került zenészek a pénzek töredékét kapják, nagyot kasszíroznak viszont a NER-cégek, akik gyakorlatilag a szemünk előtt veszik át a rendezvényszervező ipart – természetesen az állam beleegyezésével.

  • 2020.10.19

Feketemunkásokkal bukott meg Orbán milliárdos haverja

Nemcsak lopnak, de csalnak is a fideszesek: A NAV buktatta le Garancsi István cégét.