5 dolog, amit a jászságiak sosem felejtenek el a Fidesznek

5 dolog, amit a jászságiak sosem felejtenek el a Fidesznek

A kormánypárt helyi bicskanyitogató disznóságaiból válogattunk.

1. A csicskák hosszú évek óta rajtunk élősködnek.

Nem újdonság, hogy a Fidesz ott segít a pereputtyán, ahol tud. A Jászság befolyásos nagyembere Pócs János országgyűlési képviselő, akit a jelek szerint kirobbantani sem lehet a helyéről. Elszólta magát a trafikmutyiról, 32 hektáros földdel támogatta meg a cimboráját, sőt, videóban „poénkodott” egy roma férfi eltüzeléséről.

2019-ben Pócs és a leszerepelt ex-polgi, Szabó Tamás rágalmai miatt kellett megismételni Jászberényben az önkormányzati választást. Többször követelték Pócs lemondását, azonban mindmáig biztosan ül a babérjain, és veszi fel meg nem érdemelt havi fizuját. 

2. A Fidesz nem segít, csak ígérget. 

Az ígérgetés és a hazudozás a megismételt választások előtt teljes üzemben működött. Az Electrolux 2019 szeptemberében jelentette be, hogy 800 dolgozót küldenek el a cég átszervezése miatt. Szijjártó Péter külügyminiszter a megismételt választás előtt látogatott el a városba. Elmondása szerint az előző polgi, Szabó Tamás a kormányzattal közösen kidolgozott egy hatpontos akciótervet, amely segít a 800 munkáját vesztett emberen – aztán finom utalt rá, hogy ez csak abban az esetben valósul meg, ha a város élére a fideszes Szabó kerül. Szijjártó kampányolása bizonyítja, hogy a csicskapárt csak akkor törődik az emberekkel, ha érdeke fűződik hozzá. 

3. Aki kritizálja a rendszert, azt elhallgattatják. 

Az orbánista népbutító kormány mindent igyekszik az irányítása alá vonni. A vidék sem menekül az ellenőrzés alól: a Fidesz önkormányzati frakciója (Szabóval az élen) évekig a támogatások megvonásával tartotta sakkban a jászberényi médiát. Még egy munkacsoportot is létrehoztak, amely lényegében arról döntött, hogy milyen önkormányzati hírek kerülhetnek a választókhoz. Egy demokratikus államban sajtószabadság működik. Nálunk csupán a sajtó kontrollja.

Manapság már a látszat fenntartására sem adnak. Mi mással magyarázható, hogy decemberben eldöntötték, a Médiatanács (legnagyobb hatalmú hazai sajtófelügyelet) 9 évig fideszes csicskákból fog áll? Az Indexet is kinyírták, és a saját embereikkel töltötték meg. 

4. Mindenkit lehúznak, legyen az adófizető, önkormányzat, vagy az EU.

Válságkezelés és gazdaságmentés címszó alatt az állam megsarcolta az önkormányzatokat. A DK-s Gedei József az "Orbán-csomag" bejelentése után Facebook posztban követelte, hogy a kormány adja vissza az elvett pénzeket. Magyarország az Uniótól több milliárd euró vissza nem térítendő támogatást kap. Emellett az önkormányzatoktól befolyó összeg aprópénz, ráadásul szükségtelen, és biztosak lehetünk benne, hogy nem az adófizetőkre költik.

Pócs János reagált Gedei felvetésére: 3 oldalas levélében hosszan méltatta a Fidesz kiváló járványkezelését, a gazdaságvédelmi akciótervet, de belefért még némi gyurcsányozás is. Az uniós támogatásról azonban mélyen hallgat. „Próbáljon, a pénz helyett az emberekkel törődni” – javasolja a kazános hűbérúr Gedeinek. Pócs azóta sem fogadta meg saját tanácsát. 

5. Hatalmaskodó, senkiházi politikát folytatnak, és a választók akaratát semmibe veszik.

Jászerény lakossága a tavalyi önkormányzati választáson kétszeresen is nemet mondott a Fideszre. A narancspárt frakcióvezetője, Tamás Zoltán és a bukott ex-polgármester, Szabó Tamás nem értette meg az üzenetet: az elmúlt egy évben folyamatosan azon dolgoztak, hogy ellehetetlenítsék a jelenlegi vezetést, és újra magukhoz ragadják a hatalmat. A Mi Hazánk csicska Dobrán Gyulája pedig asszisztált, mert a Fidesz kilóra megvette. Dehogy érdekli őket a város, csak a pénzt sajnálják, amit többet nem nyúlhatnak le.

A kormány legnagyobb bűne, hogy olyan rendszert alakított ki, ami mindezeket megengedi: az adófizetők megvezetését, az intézményesített lopást, és hogy következmények nélkül bármit megtehetnek. Azonban nem lesz mindig így, 2022-ben is emlékezni fogunk a Fidesz valamennyi mocskos húzására! 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.25

5 fideszes politikus, akihez nem engedném közel a gyerekemet

Jöjjenek a politikai pedofília undorító narancsos császárai!

  • 2020.10.24

5 fideszes nagykutya, aki nem mer indulni 2022-ben

Remegő lábbal menekülnek a csicskák a vereség elől. Mutatjuk az öt leggyávább fideszes nagyágyút.

  • 2020.10.21

Czeglédy Csaba pert nyert: Orbán csicskasajtója hazudott róla - FFF

Bíriói ítélet bizonyítja a Ripolst és a Lokál nevű fideszes szennylapok, valamint az Origo ordas nagy hazugságokkal támadták a Demokratikus Koalíció politikusát.